TRENERJI

kobale2 ROBI RIBEŽL – trener članske ekipe in kadetov U-17

kobale2 TOMISLAV CERAR – pomočnik članskega trenerja

kobale2 DRAGAN DESPOTOVIĆ – trener telesne pripravljenosti

milos-sagadin MILOŠ SAGADIN – trener mladincev U-19

Rojen Celjan, kjer je tudi začel igrati košarko ter se nato razvil v vrhunskega igralca na takratnem jugoslovanskem prostoru. Po igralski karieri se je posvetil trenerskemu delu tako z mladimi kot s članskimi ekipami. Delal je z vsemi mlajšimi slovenskimi reprezentancami, za njim pa je tudi 15 let mednarodnih trenerskih izkušenj.

kafo barvna kvadratna HUSEIN KAHVEDŽIĆ – trener starejših pionirjev U-15, mlajših pionirjev U-13 in šole košarke U-7

Nekdanji košarkar v 1.B jugoslovanski, 1. hrvaški, BIH ter slovenski ligi, 2. nemški ligi in dolgoletni trener v Celju z izkušnjami vodenja članske ekipe in mlajših selekcij.

cmer3 MIHA ČMER – trener najmlajših pionirjev U-11 in šole košarke U-9

Košarko je spoznal in vzljubil ob koncu osnovne šole. Svojo igralsko kariero je kot član mlajših selekcij začel v Celju in nadaljeval na Polzeli. Pot ga je nato zanesla v tujino (Finska, Islandija, Švica,…). Po povratku domov je zaigral še v Elektri, Kopru in Laškem, kjer je tudi stopil na trenersko pot in uspešno deloval v mladinskem pogonu KK Zlatorog Laško.

PeterJovanovic kvadratna PETER JOVANOVIČ – trener predšolske košarke in cicibanov U-7

Nekdanji košarkar s petnajstletnimi izkušnjami, tudi v 1. slovenski ligi. Univ. dipl. prof. športne vzgoje z izkušnjami treniranja in vodenja mlajših selekcij.

Domen Kurent DOMEN KURENT - trener Šole košarke

Po izobrazbi je profesor športne vzgoje in trener košarke. Trenersko kariero je začel v Ljubljani kot trener v košarkarskih šolah Slovan in Olimpija, kasneje pa kot pomočnik trenerja sodeloval tudi pri mladi košarkarski reprezentaci Slovenije, članski ekipi Slovana in v vseh pogonih KK Hopsi. V karieri je delal kot trener fitnesa in telesne priprave individualno in pri raznih košarkarskih, rokometnih in odbojkarskih ekipah.