TRENERJI

kobale2 JERNEJ KOBALE – trener članske ekipe

Nekdanji košarkar 1. slovenske lige. Svojo trenersko pot je začel pri Hopsih s Polzele, kjer je najprej skrbel za mladinski pogon, nato pa prevzel tudi člansko ekipo in jo popeljal do polfinala 1. slovenske lige. Kot članski trener je vodil tudi ekipo Elektre iz Šoštanja. V zadnjih letih je v našem klubu sodeloval pri več mlajših kategorijah in skrbel za celjski košarkarski podmladek, v letošnji sezoni pa je prevzel našo člansko ekipo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA MITJA NERAT – trener mladincev U-19

Nekdanji košarkar v 1. slovenski ligi (KK Comet Slovenske konjice) in član slovenske reprezentance do 22 let. Leta 1993 tudi član razširjene članske reprezentance Slovenije. Kot trener je delal z mlajšimi selekcijami v Laškem in Slovenskih Konjicah ter sezono in pol vodil tudi člansko ekipo KK Konjice v 1.B slovenski ligi.

milos-sagadin MILOŠ SAGADIN – trener kadetov U-17

Rojen Celjan, kjer je tudi začel igrati košarko ter se nato razvil v vrhunskega igralca na takratnem jugoslovanskem prostoru. Po igralski karieri se je posvetil trenerskemu delu tako z mladimi kot s članskimi ekipami. Delal je z vsemi mlajšimi slovenskimi reprezentancami, za njim pa je tudi 15 let mednarodnih trenerskih izkušenj.

cmer3 MIHA ČMER – trener najmlajših pionirjev U-11 in šole košarke U-9

Košarko je spoznal in vzljubil ob koncu osnovne šole. Svojo igralsko kariero je kot član mlajših selekcij začel v Celju in nadaljeval na Polzeli. Pot ga je nato zanesla v tujino (Finska, Islandija, Švica,…). Po povratku domov je zaigral še v Elektri, Kopru in Laškem, kjer je tudi stopil na trenersko pot in uspešno deloval v mladinskem pogonu KK Zlatorog Laško.

kafo barvna kvadratna HUSEIN KAHVEDŽIĆ – trener starejših pionirjev U-15, mlajših pionirjev U-13 in šole košarke U-7

Nekdanji košarkar v 1.B jugoslovanski, 1. hrvaški, BIH ter slovenski ligi, 2. nemški ligi in dolgoletni trener v Celju z izkušnjami vodenja članske ekipe in mlajših selekcij.

PeterJovanovic kvadratna PETER JOVANOVIČ – trener predšolske košarke in cicibanov U-7

Nekdanji košarkar s petnajstletnimi izkušnjami, tudi v 1. slovenski ligi. Univ. dipl. prof. športne vzgoje z izkušnjami treniranja in vodenja mlajših selekcij.

Domen Kurent DOMEN KURENT - trener Šole košarke

Po izobrazbi je profesor športne vzgoje in trener košarke. Trenersko kariero je začel v Ljubljani kot trener v košarkarskih šolah Slovan in Olimpija, kasneje pa kot pomočnik trenerja sodeloval tudi pri mladi košarkarski reprezentaci Slovenije, članski ekipi Slovana in v vseh pogonih KK Hopsi. V karieri je delal kot trener fitnesa in telesne priprave individualno in pri raznih košarkarskih, rokometnih in odbojkarskih ekipah.